Boekhouding

We hebben veel ervaring in het verwerken van de administratie en waar mogelijk automatiseren wij die zodat er meer tijd over is voor het verstrekken van adviezen op basis van de output. Wij werken met Exact Online maar hebben ook ervaring met andere pakketten. Het is bij ons mogelijk om vanuit alle boekhoudpakketten uw gegevens aan te leveren. Uiteraard verzorgen wij ook de bijbehorende jaarrapportages, tussentijdse cijfers, fiscale aangiften en wij deponeren voor u bij de Kamer van Koophandel.

Advisering

Wij voorzien u graag van advies, gevraagd en ongevraagd. Het ongevraagde advies komt vaak voort uit uw administratie en wordt maandelijks met u besproken zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Wij adviseren op vele verschillende gebieden en geven u eerlijk aan wanneer wij denken dat er een specialist ingeschakeld moet worden. Ons netwerk bestaat uit vele specialisten die we voor u kunnen raadplegen. Wij maken hierover vooraf afspraken zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan.

Salarisadministratie

Wij verzorgen u loonadministratie van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor loonstroken en alle output die daarbij hoort. Daarnaast helpen wij u met het opstellen of beoordelen van arbeidscontracten en adviseren wij u indien u dit wenst.

Fiscale aangiften

Wij zorgen er voor dat uw aangifte vennootschapsbelasting en  inkomstenbelasting tijdig en correct worden ingediend. Daarnaast zijn wij aanspreekpunt voor de belastingdienst indien er vragen zijn. Fiscale vraagstukken kunnen wij voor u uitwerken, maar we beschikken in ons netwerk ook over fiscalisten, juristen en notarissen die wij veelvuldig inschakelen bij complexe problematiek.

Vragen, advies nodig en/of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan voor je klaar.

 

contact opnemen